• Urmareste-ne si pe
Televiziunea CNS Roman
Bd. Roman Musat (Deasupra UPC)
0233 744334
www.cnstv.ro
×

Mesaj status

Locating you...

Televiziunea CNS Roman

Descriere: 

Pe 23 martie 1994 a luat fiinta primul studio de televiziune din Roman si din judetul Neamt: TV CNS Roman.

  • Vreme de peste 18 ani, CNS-ul a rămas pe buzele tuturor romascanilor si nu numai, fiind un mijloc de informare si prezentare a realitatilor sociale, politice, economice, sportive sau culturale.
  • În tot acest rastimp, echipa postului local de televiziune a adus "pe sticla" în casele telespectatorilor din municipiul Roman si localitatile limitrofe: Cordun, Simionesti, Horia, Cotu-Vames, Trifesti, Sofracesti, Gadinti, Sabaoani, Traian, Tamaseni, Adjudeni, Barticesti sau Gheraiesti - numeroase personalitati: Razvan Teodorescu, Sergiu Nicolaescu, Virgil Petrovici, Ion Iliescu, Traian Basescu, Gavrila Pele Balint, Printul Paul de Romania, Emil Constantinescu, Alexandru Mironov, Mirabela Dauer, Angela Similea, Tino Furtună (trupa Holograf) si multi altii.
  • CNS-ul a realizat sute de stiri, reportaje si emisiuni în direct despre probleme comunitatiii. Lider pe piata media romascana, la varsta cand unii incearca sa faca primii pasi în domeniul jurnalistic, postul TV CNS îsi propune sa ramana alaturi de oameni, cu o echipa de profesionisti inimosi si cu ani buni de experienta in spate.
  • Cele mai bune stiri despre realitatea Romanului !
  • De luni pana sambata la orele 9.00, 18.00 şi 21.00 pe canal S6 frecvenţa 140, 25 Mhz şi canal R26 511, 25 Mhz în reteaua TV Cablu UPC.
Facilitati: 
Parcare
Climatizare sau AC
Televiziune prin cablu
Galerie Imagini: