• Urmareste-ne si pe
×

Mesaj status

Locating you...

Intrebari frecvente

Adauga un profil complet al companiei dvs, prezinta-ti oferta in detaliu, promoveaza noutati si important pentru firma ta, comunica si interactioneaza permanent.

Ce este infoROMAN.net?

infoROMAN.net este catalogul tau online prin toate firmele din Roman si imprejurimi, de la afaceri si restaurante pana la magazine sau servicii. infoROMAN.net iti arata pe harta si iti povesteste opiniile altora despre locurile care te intereseaza.

Cine foloseste infoROMAN.net?

Romascani implicati, care intotdeauna sunt pusi la current cu cele mai bune locuri si evenimente si se bucura sa transmita cunostintele lor comunitatii.
Utilizatori care au vizitat un local sau au solicitat un serviciu si vor sa transmita tuturor experienta si opinia lor.
Vizitatoril si turistii nou sositi in oras si care doresc sa cunoasca mai bine punctele de interes.
Antreprenori ce detin un business local despre care se vorbeste pe infoROMAN.net si care vor sa ia pulsul comunitatii in ceea ce priveste produsele si serviciile lor.

Cum Adaug o Afacere?

Pasul 1:


 Completeaza formularul de "Inregistrare" - il gasesti in coltul din stanga sus al tuturor paginilor din site, cu titlul "Inregistrare". Daca ai ajuns in pagina care arata ca mai jos, inseamna ca esti la locul potrivit.

 Completeaza datele din formular folosind "Numele de utilizator" si "Adresa de e-mail"
 Veti primi pe "Adresa de e-mail" folosita la inregistrare un mesaj de la infoROMAN.net cu un link prin care stabililesti o parola de acces la site.
 Daca deja aveti cont treceti direct la "Pasul 2"

Pasul 2:


 Autentifica-te cu "Numele de utilizator" si "Adresa de e-mail" folosita la "Inregistrare"
 Completeaza formularul de adaugare afacere - il gasesti in coltul din stanga sus al tuturor paginilor din site, cu titlul "Anunturile mele" - "Adauga". Daca ai ajuns in pagina care arata ca mai jos, inseamna ca este la locul potrivit.

 

 Completeaza datele din formular: titlu, categoria, adresa, harta, poze, alege optiunea de listare anunt:
- Basic, Profil de companie restrans - Gratuit.
- Premium, Profil de companie extins: top cautari, recomandari, descriere extinsa, galerie imagini, video, etc.
 La final da click pe butonul de publicare "Salvare".

Cum Adaug un Anunt?

Pasul 1:


 Completeaza formularul de "Inregistrare" - il gasesti in coltul din stanga sus al tuturor paginilor din site, cu titlul "Inregistrare". Daca ai ajung in pagina care arata ca mai jos, inseamna ca este la locul potrivit.

 Completeaza datele din formular folosind "Numele de utilizator" si "Adresa de e-mail"
 Veti primi pe "Adresa de e-mail" folosita la inregistrare un mesaj de la infoROMAN.net cu un link prin care stabililesti o parola de acces la site.
 Daca deja aveti cont treceti direct la "Pasul 2"

Pasul 2:


 Autentifica-te cu "Numele de utilizator" si "Adresa de e-mail" folosita la "Inregistrare"
 Completeaza formularul de adaugare anunt - il gasesti in coltul din dreapta sus (meniul principal) al tuturor paginilor din site, cu titlul "Adauga anunt". Daca ai ajuns in pagina care arata ca mai jos, inseamna ca este la locul potrivit.
 Completeaza datele din formular: titlu, categoria, adresa, harta, poze, alege optiunea de listare anunt:
- Anunt Basic, anunt gratuit si publicat pentru o luna.
- Anunt Premium, anunt platit si publicat pentru 3 luni.
 La final da click pe butonul de publicare "Salvare".

Cum functioneaza bara de cautare?

Bara de cautare foloseste doua sectiuni: "Catalog Afaceri" si "Anunturi"
Tastezi orice te intereseaza, fie ca este numele unei firme, unui produs sau serviciu, sau pur si simplu orice alta combinatie de cuvinte, alege "Categoria" si "Zona". Motorul de cautare iti va returna cele mai bune rezultate.

Pot sa adaug o afacere daca nu sunt proprietarul ei?

Poti sa adaugi profilul unei afaceri chiar daca nu ai vreo legatura cu ea. La fel poti sa modifici si datele despre o afacere, astfel incat cele mai bune informatii sa fie disponibile tuturor.

Cum pot contacta un alt utilizator al site-ului?

In cele doua sectiuni "Catalog Afaceri" si "Anunturi" se gaseste un formular in partea dreapta prin care detinatorul afacerii sau anuntului poate primi un e-mail trimis prin intermediul infoROMAN.net.

Cum pot sa schimb setarile contului?

Prima data te loghezi, apoi dai click pe butonul din stanga sus "Contul Meu", aici vei putea modifica setarile profilului tau.

Doresc sa am mai multe conturi?

Incercam sa descurajam utilizatorii sa-si exprime aceasi parere in legatura cu o afacere sub diferite conturi. Nu vei putea avea mai multe conturi.

Cum imi pot inchide activitatea ca membru infoROMAN.net?

Puteti sa va incheiati activitatea ca membru infoROMAN.net, conform Termenil si Conditii, prin butonul "Anulare cont" care se gaseste in "Contul meu".

Vrei sa cumperi publicitate pe site-ul nostru?

infoROMAN.net va recomanda cea mai flexibila oferta de publicitate pentru dumneavoastra si firma dumneavoastra.

Cere oferta

Afisarea de banner publicitar

Afisarea de banner publicitar, linkuri, pagina dedicata, reclama text, sau orice alta forma de publicitate dorita de client daca aceasta este posibila.

Advertoriale - Pagina dedicata

Va punem la dispozitie diferite solutii de promovare online ce pot ajuta afacerea dvs. sa obtina rezultate prin amplasarea banner-ului pe site-ul nostru.

Publicitate - Banner

Bannerele pot contine orice informatie (ex. imagini, preturi, promotii, oferte, etc), pot avea linkuri catre web situl firmei sau catre orice alta adresa dorita.