• Urmareste-ne si pe
×

Mesaj status

Locating you...

Stiri, Noutati

Stiri din cele mai importante ziare din presa locala si nationala, stiri de ultima ora, articole, opinii, analize

Publicat de gabi
16 Iun 2015
0

Bicicleta este un vehicul din ce in ce mai prezent in viata de zi cu zi si pe strazile oraselor in care traim. Desi conceptul nu a suferit modificari majore in ultima suta de ani, unii design-eri cred ca acesta prezinta loc de imbunatatiri.

Este si cazul conceptului Flitz Bike, un prototip de bicicleta total diferit fata de ce am vazut pana acum. Tehnic, dispozitivul nu este o bicicleta ci un velociped, intrucat nu dispune de nici un fel de pedale sau angrenaj.

Publicat de News
16 Iun 2015
0

Verificarea unei masini second hand este un proces recomandat a se face impreuna cu un specialist. Daca totusi decizi sa faci acest lucru singur, iata care sunt lucrurile la care trebuie sa fii atent.

1. Este caroseria aleasa, cea potrivita pentru nevoile tale?
Daca ai familie si doi copii, o masina mica sau ceva cu doua usi nu este tocmai cea mai buna alegere. Un monovolum sau un break te-ar ajuta mai mult, atat ca spatiu, cat si din punct de vedere al sigurantei...

hotel
Publicat de News
16 Iun 2015
0

Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, spune ca proiectul legii turismului, care va fi pus, luni, pe site-ul ministerului si va intra in dezbatere publica, prevede ca proprietarii unitatilor hoteliere lasate in paragina vor fi amendati.

"Acest eveniment este o incununare a unor eforturi, in ultimele luni, de colaborare intre agenti de turism si partea guvernamentala. Este o adaptare a eforturilor guvernamentale si a tot ceea ce inseamna schimbarea legislatiei in...

Publicat de artismedia
01 Iun 2015
0

Taxa pe valoarea adăugată se reduce luni de la 24% la 9% pentru alimente, băuturi nealcoolice, animale-păsări vii, seminţe-plante şi ingrediente pentru prepararea alimentelor, iar preţurile produselor ar trebui să scadă cu 12%, marii retaileri anunţând că vor transfera integral diferenţa clienţilor.

Reducerea TVA este aplicată, în principal, pentru lapte şi produse lactate, ouă de păsări, animale şi păsări vii (domestice) destinate consumului alimentar sau producerii de alimente,...

Publicat de News
16 Mai 2015
0

Tarifele de roaming în UE ar putea să nu mai fie eliminate, măsura urmând să fie înlocuită cu un pachet care le va permite europenilor să sune în alte ţări comunitare la aceleaşi preţuri ca în propria ţară doar în limita a 50 de minute anual, potrivit Bild, care citează documente oficiale.

Eliminarea tarifelor de roaming care ar fi trebuit să se producă până în iulie 2016 ar putea să nu mai aibă loc, susţine cotidianul german Bild, care citează un document al Consiliului European.