• Urmareste-ne si pe

Stiri, Noutati

Stiri din cele mai importante ziare din presa locala si nationala, stiri de ultima ora, articole, opinii, analize

Publicat de News
24 Apr 2015
0

Persoanele fizice care vor să achiziționeze o mașină nouă pot aplica, începând de luni, în cadrul Programului 'Rabla' la cei 104 dealeri autorizați din întreaga țară, potrivit Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor /MMAP/.

Sesiunea de depunere și validare a dosarelor producătorilor, importatorilor de autoturisme și distribuitorilor pentru Programul 'Rabla 2015', care a început la 1 aprilie 2015, s-a încheiat, iar în urma acesteia au fost validați peste 100 de dealeri auto

Publicat de cnstv.ro
23 Apr 2015
0

Sărbătoarea Sfântului Gheorghe este ţinută de toţi credincioşii în fiecare an pe 23 aprilie şi vesteşte începutul verii pastorale.

Sfântului Gheorghe i se mai spune purtător de biruinţă, iar icoanele îl înfăţişează pe un cal alb, simbol al purităţii, în uniformă militară, străpungând cu suliţa un balaur. Despre adevarata semnificaţie a sărbătorii, ne vorbesc preoţii.

Peste 900.000 de români îşi sărbătoresc onomastica cu ocazia Sfântului Gheorghe.

Publicat de gabi
21 Apr 2015
0

Tehnologia din cinematografe face pasi uriasi pentru a oferi spectatorilor o experienta cat mai aproape de aventurile pe care le urmaresc pe marele ecran. Tehnologia 4DX, disponibila deja in 28 de tari, aduce, pe lângă imaginea 3D si sunetul de excepție, cea mai captivantă experiență de film.
HDSatelit relateaza ca in cinematografele 4DX, spectatorii au parte de stropi de apă, ceață, vânt, bule, alaturi de alte experiențe senzoriale, cum ar fi mirosuri pompate in sală, impreuna cu...

Publicat de News
21 Apr 2015
0

Pictorul Ciprian Istrate şi-a organizat vernisajul expoziţiei personale de artă contemporană în incinta unei ferme de porci. Autorul lucrărilor a vrut să demonstreze că arta poate înnobila chiar şi un spaţiu inestetic şi nefrecventabil pentru iubitorii de frumos.

Expoziţia personală de artă modernă contemporană intitulată „Istopia“ a fost vernisată weekend-ul trecut la un complex de creştere a porcilor din satul Başta, comuna Secuieni.

Publicat de News
21 Apr 2015
0

Cei care vor să facă o afacere în agricultură se pot gândi la un poiect de fonduri europene pentru o fermă de capre.

Crescătorii de animale spun că la început, pentru a face o fermă de capre, ai avea nevoie de aproximativ 15.000 de lei.
E o afacere bună, mai ales că profitul ar veni destul de repede. O capră costă în acest moment în jur de 300 de lei. Dacă vrei să obţii fonduri europene pentru o fermă de capre mică ar trebui să te gândeşti la aproximativ 30 de capete. Astfel,...