• Urmareste-ne si pe

Stiri, Noutati

Stiri din cele mai importante ziare din presa locala si nationala, stiri de ultima ora, articole, opinii, analize

Publicat de News
04 Mar 2015
0

Au trecut 38 de ani de când România a fost zguduită de cutremurul care i-a marcat pe toţi. Pe 4 martie 1977 se scria o pagină neagră din istoria Bucureştiului, atunci când clădiri întregi se prăbuşeau din pricina seismului ce avea să îi sperie pe toţi. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ 38 de ani de la cutremurul din Vrancea: În '77 nu ştia nici preşedinte... Ora 21.00. Era vineri seară şi nimic nu părea să tulbure începutul primăverii din anul 1977.

Oamenii îşi vadeau linişţiţi de traabă fără să...

Publicat de News
04 Mar 2015
0

Băncile trebuie să afişeze de astăzi pe ecranele ATM-urilor valoarea nominală a comisioanelor pentru tranzacţiile cu carduri, potrivit unui proiect de ordin al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). Este vorba de operaţiuni care generează venituri de 50-60 mil. euro pe an pentru bănci, potrivit unor calcule ale ZF. Ordinul ANPC fusese publicat iniţial în vara anului trecut şi a generat proteste din partea bancherilor, care susţineau că este dificil de implementat şi...

Publicat de gabi
03 Mar 2015
0

Brasovenii de la Allview prezinta la Mobile World Congress de la Barcelona noul smartphone X2 Soul PRO, cel mai puternic telefon pe care l-au lansat pana acum. Telefonul vine cu un procesor Octa Core pe 64-bit, Android 5.0 si camerele de 8 respectiv 13MP.
Construit pentru Alview de chinezii de la Gionee, X2 Soul PRO are o grosime de 5,5 mm si este construit din metal si sticla rezistenta la zgarieturi. Aspectul este evidentiat prin liniile cromate ale ramei si combinatia curburilor cu...

Publicat de News
03 Mar 2015
0

Lucrările de construcţie la noul terminal al Aeroportului Iaşi, cu o capacitate de 320 de pasageri pe oră, au început luni, investiţia de aproximativ 11 milioane de euro având ca termen de finalizare luna august, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Clădirea noului terminal va avea 3.600 metri pătraţi, şase birouri check-in şi o capacitate de procesare de 320 de pasageri pe oră.

Publicat de News
03 Mar 2015
0

Mănăstirea Agapia, una dintre cele mai mari mănăstiri de maici din România, pomenită uneori sub numele de Agapia Nouă, Agapia din Vale sau Agapia Mare, este situată pe valea pârâului Agapia, în județul Neamț, la 9 km de orașul Târgu Neamț și 3 km de satul Agapia.
Amplasată în mijlocul unei păduri, Mănăstirea Agapia este unul dintre cele mai cunoscute și mai apreciate așezăminte din această parte a țării, o străveche vatră de credință și cultură, dar și un neprețuit tezaur de artă,...