• Urmareste-ne si pe

Stiri, Noutati

Stiri din cele mai importante ziare din presa locala si nationala, stiri de ultima ora, articole, opinii, analize

Publicat de gabi
26 Mar 2015
0

Descoperire incredibilă a astronomilor români! Specialiştii Observatorului Astronomic din Bârlad au identificat o novă roşie luminoasă, dintr-o galaxie situată la aproximativ 21 de milioane de ani-lumină faţă de Pământ.
Astrul ceresc este situat în Galaxia Messier 101, aflată la aproximativ 21 de milioane de ani-lumină de Pământ.

Situată în dreptul constelaţiei Ursa Mare, nova roşie luminoasă este cea mai mare descoperire astronomică în domeniu făcută până acum în România, în...

Publicat de News
26 Mar 2015
0

România are pavilion național la Târgul Internațional Food & Drink Event (IFE 2015) în care expun 19 companii românești din domeniul agroalimentar, informează, miercuri, Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului (MECT).

Evenimentul se desfășoară la Londra, în perioada 22-25 martie 2015.

Publicat de News
26 Mar 2015
0

RCS & RDS, liderul pieţei locale de cablu TV, continuă să execute strategia agresivă de expansiune desenată de fondatorul său antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea, bilanţul tranzacţiilor - realizate în mare parte prin firme apropiate grupului - urcând la aproape 100.000 de clienţi noi de la începutul anului 2014 până în prezent, au de­clarat pentru ZF mai multe surse din in­dustrie.

Compania ar fi plătit peste 10 milioane euro pentru aceste achiziţii.

Publicat de cnstv.ro
25 Mar 2015
0

LPS Roman s-a calificat la turneul final al olimpiadei şcolare de fotbal masculin şi feminin.

Turneul final al ONSŞ va fi organizat în Roman, la sfârşitul lunii aprilie.

Anul acesta este prima calificare a unei echipe de fotbal feminin din judeţul Neamţ la un turneu final de Olimpiadă Şcolară. Anul trecut, LPS a fost aproape de a realiza acelaşi lucru.

Publicat de News
25 Mar 2015
0

PROIECTE Fonduri europene de peste 300 de milioane de euro vor fi disponibile pentru agricultorii din România chiar din această săptămână. Cea mai mare parte din sumă este alocată investițiilor în exploatații agricole, iar proiectele pot fi depuse online.

Din 25 martie, fermierii care vor să acceseze fonduri europene pot depune proiecte, deoarece vor fi deschise trei măsuri: Investiții în exploatații agricole (submăsura 4.1), Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri (submăsura 6.1...