• Urmareste-ne si pe

Stiri, Noutati

Stiri din cele mai importante ziare din presa locala si nationala, stiri de ultima ora, articole, opinii, analize

Publicat de News
16 Mai 2015
0

Tarifele de roaming în UE ar putea să nu mai fie eliminate, măsura urmând să fie înlocuită cu un pachet care le va permite europenilor să sune în alte ţări comunitare la aceleaşi preţuri ca în propria ţară doar în limita a 50 de minute anual, potrivit Bild, care citează documente oficiale.

Eliminarea tarifelor de roaming care ar fi trebuit să se producă până în iulie 2016 ar putea să nu mai aibă loc, susţine cotidianul german Bild, care citează un document al Consiliului European.

Publicat de cnstv.ro
14 Mai 2015
0

Seminarul Teologic Ortodox "Episcop Melchisedec" a organizat joi, 14 mai, un simpozion ce a avut scopul de a promova muzica religioasă.

Patru grupuri de seminarişti din cele patru seminarii din judeţul Neamţ au pregătit câtări religioase deosebite.

De curând seminariştii romaşcani ce fac parte din corul liceului "Episcop Melchisedec" au obtinut premiul II la olimpiada corală de la Oradea.

Publicat de gabi
13 Mai 2015
0

Sony a prezentat pe piata japoneza un bec LED cu care vrea sa lanseze o noua moda. Japonezii afirma ca Sony LED Light Bulb Speaker este primul bec din lume care are un difuzor incorporat si care ne permite sa îl folosim pentru a asculta muzică oriunde, bineinteles cu ajutorul telefonului.

Becul Sony LED Light Bulb Speaker oferă o luminozitate de 360 de lumeni, destul de puternica, pe care o putem seta la nivelul dorit cu ajutorul unei telecomenzi sau cu aplicaţia dedicată pentru...

Publicat de artismedia
05 Mai 2015
0

Numărul de companii nou-înfiinţate (persoane fizice şi juridice) a revenit pe creştere în primul trimestru din acest an, după trei ani consecutivi de scădere, arată calculele ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

În primul trimestru din acest an, antreprenorii români şi acţionarii străini au înfiinţat 29.500 de companii, nivel cu aproape 1% mai mare faţă de aceeaşi perioadă din 2014. Martie a readus creşterea după ce ianuarie şi februarie au continuat trendul de scădere din...

Publicat de gabi
30 Apr 2015
0

Start-up Yirego a lansat prima masina de spalat mobila. Yirego Drumi iti permite sa iti speli rufele oriunde, in masina, la birou sau in vacanta.

Masina de spalat Yirego Drumi are dimensiunile 15″ x 15″ x 22″ şi o capacitate de 5 litri, astfel ca vei putea pune inauntru destul de multe haine. Vorbim in general de lenjerie, tricouri, rochii, camasi si alte produse de dimensiuni reduse.

Masina are un mecanism ingenios care iti permite sa o pornesti prin apasarea unui singur buton...